Valg af gravsted

Gravpladser

På Harboøre Kirkegård er der mulighed for at vælge fire forskellige typer af gravpladser og den anonyme plæne til urner. – se nærmere nedenfor. Det er vigtigt at overveje, hvad man vil med den valgte gravplads, da fredningstiden for en kisteplads er 25 år og for en urneplads er 10 år.

Ønsker man at have sit eget lille sted, som man kan gå og passe og pleje og sætte blomster og dekorationer på, eller vil man hellere have en plads i plænen, hvor man ingen forpligtelser har med vedligeholdelsen og kun kan sætte én buket ad gangen eller noget midt imellem.

Graveren svarer gerne på spørgsmål. Graveren kan kontaktes på tlf. 9783 4913 eller på kirkegården.

Kirkegårdsvejledning