Urnegrave

Gravsted med plads til 2 urner. Gravstedet er afgrænset med lave tujahække. Gravstenen skal være 40 x 60 cm blå Rømergranit evt. med udsmykning, og stenen skal være opretstående.

På disse gravsteder har man der mulighed for at sætte sit personlige præg ved at plante, dog bedst med langsomt voksende planter, da gravstedet kun måler 75 x 75 cm. Fuglebad, vaser og lignende er tilladt på disse gravsteder, dog må man kun bruge kirkegårdens grus.

Man kan selv passe gravstedet, eller man kan lave en aftale med kirkegården om en eller flere ydelser årligt eller flerårigt (legataftale).