45652152444

Kirken i sommerlandet


Harboøre kirke tilbyder hver sommer masser af aktiviteter for de mange turister vi har i området og for lokalbefolkningen.  Så har du lyst til at få en rundvisning på kirkegården, komme op og se kirketårnet, være med til aftensang ved havet eller være med til andre af de aktiviteter vi tilbyder, så kig i kalender. 
 

Pilgrimsvandring

Vandringen på 7 km starter i Engbjerg Kirke og er ikke for gangbesværede. Undervejs vil der være tider med reflektion og samtale. Mødested: P-pladsen ved Harboøre Kirke

Rundvisning på kirkegården

Havet har formet og dannet Harboøre og også sat sit præg på Harboøre Kirke og kirkegård. De mange skibsforlis, Alexander Newskij, drukneulykker, krigergraven fra Jyllandsslaget og meget mere rummer Harboøre Kirkegård. 

Aftensang ved havet

At sidde på stranden en sommeraften og synge sammen, det er det vi gør onsdag hen over sommeren. Velkommen til ethvert næb. Kom og vær med i fællessang.

Kom op i kirketårnet

Hver torsdag er der mulighed for at se Harboøre fra Kirketårnet. Gennem en lille dør fører en snoet trappe op i tårnet. Børn skal være ifølge med voksne og turen er på eget ansvar. 

Rundvisning i missionshuset

Kom og se Harboøre Missionshus ano 2020. Hør om missionshusets historie i Harboøre
Præstegården   |  Søndergade 2  |  7673 harboøre  |  Telefon 97 83 40 09  |  Sognepræst Karsten Kristensen, E: kac@km.dk