Søndag den 20. januar
Børnekirke
Tidspunkt: 14.15

Børnekirke i Harboøre Kirke

2. december tager vi kirken i brug igen og så flytter søndagsskolen hen i kirken og skifter navn til Børnekirke. Det gør den, fordi der har været et ønske fra mange børnefamilier om at kunne følges til kirke, og nu har vi fået en skøn tilbygning med plads og mulighed for at lave børnekirke der, så det prøver vi. I kirkebladet står der, at Børnekirken begynder 10.45, når der er gudstjeneste 10.30 og 14. 15, når der er gudstjeneste kl. 14.00. På den måde kan børn, der følges med forældre eller andre til kirke smutte ind til børnekirke under 2. salme, og børn, der kommer selv eller bliver afleveret, møde et kvarter efter gudstjenestens start, og så begynder Børnekirken lidt forskudt. I Børnekirken deler vi børnene op i to grupper alt efter alder. Børn under 4 er også velkomne, men så vil vi gerne have en forælder med. Børnekirken varer indtil gudstjenesten er slut, så både børn og voksne er færdige på samme tid.
Vi håber, I vil tage godt imod ideen og vi håber at se mange børn til Børnekirke. Mange hilsner fra Søndagssko…nå nej, Børnekirken