Himmelske Dage på Heden

18. april 2019

Torsdag d. 30. maj kl. 14.00 fra Lemvig

Himmelske Dage, de tidligere Danske Kirkedage, afholdes i år i Herning, og det er det største fælleskirkelige event i Danmark. Himmelske Dage er en mulighed for at kristne samles på tværs af kirkesamfund og kirkelige retninger til gensidig opmuntring, erfaringsudveksling og gudstjenestefejring. Der sættes fokus på, hvad troen er, og vi går et stykke vej sammen, hvor vi kommer i samtale med hinanden om kirkens opgaver og problemer i verden – lokalt og nationalt, internationalt og fælleskirkeligt. Himmelske Dage vil gerne både styrke deltagerne i deres kristenliv i hverdagen, men også åbne op og byde indenfor til dialog og fællesskab.

Biskoppen i Viborg Stift, Henrik Stubkjær opfordrer til, at vi alle deltager i Himmelske Dage, ikke mindst ved at være med i åbningsgudstjenesten på Torvet i Herning Kristi Himmelfartsdag 30. maj.

Gratis bus til Herning
Derfor har Lemvig Provsti arrangeret gratis bus fra Lemvig til Herning og retur, og det kommer til at foregå efter følgende plan:

12.00 Afgang fra REMA 1000 i Lemvig.
14.00 Åbningsgudstjeneste på Torvet i Herning.
15.00 Danmarks længste kaffebord på Hernings gågade – og herefter er der mulighed for at deltage i forskellige work-shops og seminarer rundt i midtbyen.
18.30 Afgang til Lemvig fra opsamlingspladsen i Herning.
19.30 Ankomst til REMA 1000 i Lemvig.

Har du behov for befordring til og fra Lemvig, så giv besked ved tilmeldingen.

Tilmelding til turen til Ebbe Ravn Sørensen på tlf. 2164 4301 eller mail ebberavns@gmail.com senest torsdag 16. maj.

Se hele programmet for himmelske dage her: himmelskedage.dk