45652152444

Alpha Kursus

1. januar 2019

Måske tænker du: ”Jesus, hvem er han og hvad betyder det for mig? Alle skal have mulighed for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og komme med deres synspunkter. Uanset hvem man er og hvor man kommer fra.

Nu har du muligheden for at få større kendskab til dette, gennem et Alpha kursus. Det er ganske GRATIS!!!

Hvad er Alpha?
Alpha er et kursus, hvor vi sammen udforsker meningen med livet og den kristne tro. Det er en række oplæg om den kristne tro.

Alpha kurser holdes stort set over hele verden, og alle er velkomne. Et Alpha-kursus består af: Mad, et oplæg og en god samtale.

Hver gang tages et emne om tro op, og er et oplæg til en efterfølgende samtale.

Vi spiser sammen, da et måltid mad er en god måde at bringe folk sammen på, også i forbindelse med Alpha. Dette er også med til at opbygge et fællesskab og dermed lære hinanden at kende.

Vi starter mandag d. 28 januar 2019 kl 17.30 - 20.00, vi mødes i Harboøre Missionshus – ALLE er velkommen. Kurset løber over 9 uger, altid mandag (dog ikke uge 7).

Kontaktpersoner
Jakob & Jette Bro, Helene Flyvholm, Lars Kristensen og Anna Langer.Præstegården   |  Søndergade 2  |  7673 harboøre  |  Telefon 97 83 40 09  |  Sognepræst Karsten Kristensen, E: kac@km.dk