Konfirmandtilmelding

Du skal tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse digitalt

På folkekirken.dk kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Du kommer til tilmeldingen ved at klikke på boksen i højre side eller billedet nedenfor. Før du tilmelder dit barn, skal du undersøge kirkens aftaler om konfirmationsforberedelse.

Hvert år i august måned, starter et nyt konfirmandforløb, tilrettelagt målrettet til unge i 7.klasse. Du kan læse om konfirmationsforberedelsen i Harboøre Kirke ved at klikke her eller ved at kontakte sognepræst Karsten Christensen.

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale tilmelding kan benyttes mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen. Undersøg, hvornår der er frist for tilmelding i kirken, hvor dit barn skal gå til konfirmationsforberedelse.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til det, så kan du kontakte sognepræst Karsten Christensen.