Indre Mission i Harboøre

Harboøre Indre Mission er en del af den Kirkelige Forening for den Indre Mission i Danmark, som er en del af folkekirken. Man har kaldt missionshuse for kirkens dagligstue og vi ønsker, at vores dagligstue skal være et samlingssted for mennesker i alle aldre.

Huset hedder ELIM. Fra gammel tid har det været sådan, at man gav missionshuse bibelske navne. Vores hus hedder ELIM efter det andet sted, hvor israelitterne holdt hvil efter at de var blevet udfriet fra Egypten. Elim var en oase i ørkenen. Vi håber også, at vores missionshus kan være en oase midt i en travl hverdag.

Vi tror på, at Jesus er den eneste vej til frelse, at Bibelen er Guds ord og at Gud har planer om fremtid og håb for alle mennesker.