Connexion

Connexion er Harboøre Kirkes voksenkor, og består af syv gode sangere fra Harboøre og Lemvigegnen. Vi øver en gang pr. måned i tre timer! Der øves på sangene hjemmefra. Sangerne er rutinerede, og vi elsker at synge til gudstjenester i Harboøre Kirke. Det gør vi en gang om måneden.

Vi er tit ude at synge i andre sammenhænge.

Vi synger også ved kræftens bekæmpelse kampagne i Lemvig Kirke, ved hospice julekoncert på Anker Fjord, ved turistgudstjenester i Søndervig, og i mange missionshuse rundt i landet.

Vi er glade for at blive inviteret ud at synge i forskellige sammenhænge så ring 9663 0088, hvis du har brug for os.

Vi synger moderne salmer, gospel, klassiske sange og nutidige lovsange. Sangen og klangen lægger vi specielt vægt på.

Henvendelse: lone.leuchtmann@gmail.com

Korleder for Connexion